Refugium

Fred og ro til fordybelse i dit arbejde

Har du brug for at komme væk fra hverdagen og dedikere dig fuldt og helt til dit arbejde for en stund? Kunne du tænke dig et refugieophold, hvor du også har mulighed for faglig udveksling? Så er Stenbruddets Refugium helt sikkert det rigtige sted for dig.

Få optimale arbejdsbetingelser i smukke og rolige omgivelser på Bornholm. Refugiet ligger på det samfundsvidenskabelige forskningscenter Center for Regional- og Turismeforskning med Glas- og Keramikskolen som nabo. Er dit arbejde relateret til disse to steder, er der endnu større grund til at vælge Stenbruddets Refugium. Der kan opnås rabat gennem universitetsaftale eller organisationsaftale.

OBS!! Stenbruddets Refugium lukker i september 2021, fordi CRT flytter lokation. Tak til alle jer, der har besøgt vores refugium i den forløbne tid, siden opstarten i 2018.

Hvem kan leje et værelse?

Stenbruddets Refugium henvender sig til dig, der arbejder inden for samfundsvidenskab, turisme eller er tilknyttet Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering. Det kan være, du er forsker, formidler, studerende eller arbejder med noget relateret til samfundsvidenskab, turisme eller KADK.

Falder du uden for denne beskrivelse, er du velkommen til at ansøge om ophold alligevel, og så tager vi stilling til din ansøgning. Under dit ophold har du mulighed for faglig udveksling med CRT og/eller Glas- og Keramikskolen i Nexø.

Faciliteter

  • To selvstændige værelser med egen indgang. Det ene med to enkeltsenge og det andet med dobbeltseng.
  • Skrivebord og stol i begge værelser.
  • Et fællesrum med lænestole.
  • Et fællesrum med møde-/spisebord til 8 personer.
  • Køkken med køleskab, bordovn, bordrist, kogeplader og service.
  • Fælles toilet/bad.
  • Udendørsarealer: stort græsareal og gård.

Inkluderede services

Wi-fi, viskestykker, karklude og toiletpapir.

Ved korte lejemål under 14 dage inkluderer lejen også håndklæder og sengelinned. Ved længere lejemål kan det tilkøbes, se priser nedenfor.

Området

Refugiet ligger få hundrede meter fra Stenbrudssøen og Østersøen. Bagved ligger en mindre skov, og Nexø centrum finder du fem minutter væk på cykel.

Forplejning

Refugiets beboere står for egen forplejning og husholdning. Der er et rigt udvalg af dagligvarebutikker og spisesteder i nærområdet.

Ekstra services

Arrangering af transport til og fra lufthavn eller færge. Ekstra rengøring. Adgang til CRT’s mødelokaler, printerfaciliteter samt vaskemaskine.

Udveksling af viden

Refugiet er mere end blot et sted til fordybelse. Her er også mulighed for faglig udveksling, hvad enten du beskæftiger dig med samfundsvidenskab eller har tilknytning til Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering. Det kan være i form af gensidige, faglige oplæg om emner, der optager os hver især. Det kan selvfølgelig også være mere uformelt. CRT afholder desuden Videnscaféer fire gange om året, hvor refugiebeboere naturligvis har mulighed for at deltage.

Priser for leje

Mindst 2 overnatninger. Alle priser er i DKK inkl. moms pr. 1.1.2021.

1 overnatning inkl. linnedpakke for 1 person: 650 kr.
Ekstra person i samme rum inkl. linnedpakke: +300 kr.

1 uges ophold inkl. linnedpakke for 1 person: 2.950 kr.
Ekstra person i samme rum inkl. linnedpakke: +900 kr.

14 dages ophold for 1 person: 4.300 kr. u/ linnedpakke
Linnedpakke: 200 kr. pr. person
Ekstra person i samme rum: +1.200 kr. u/ linnedpakke

1 månedsophold for 1 person: 5.300 kr. (momsfrit) u/ linnedpakke
Linnedpakke: 200 kr. pr. person pr. 14. dag.
Ekstra person i samme rum:  +1.900 kr. (momsfrit) u/ linnedpakke

Priser for ekstra services

Benyttelse af vaskemaskine pr. vask inkl. vaskepulver: 20 kr.
Møderum u/forplejning: 500 kr. pr. dag
Rengøring ud over slutrengøring: 500 kr. pr. gang
Kopi/print/scan: 1 kr. pr. stk.

Ansøg om refugieophold

  • Send en mail til crt@crt.dk, hvor du skriver lidt om dig selv, dit arbejde og hvornår du ønsker refugieophold.
  • Fortæl også gerne, om du har interesse i faglig udveksling med CRT under dit ophold.
  • Du modtager herefter en kvittering for modtagelse, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.

Er dit arbejde ikke relateret til samfundsforskning eller kunstnerisk skabelse, kan du prøve lykken og sende en ansøgning alligevel. 

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

Husk, når du indsender en ansøgning, giver du os lov til at opbevare dine informationer og til at kontakte dig i forbindelse med leje af refugiet i henhold til vores Cookie- og privatlivspolitik.