Medarbejdere

Marianne Ramstedt Frølich

Fuldmægtig, Bornholm,økonomi & administration

Økonomisk og administrativ styring, bl.a. bogføring, projektadministration og tidsregistrering.

Sådan beskriver Marianne sit arbejde

“Det, der motiverer mig i mit arbejde, er muligheden for at kunne gøre en forskel for mine kolleger og for hele CRT. Jeg ser lyst på tingene, er hjælpsom, altid i godt humør og elsker udfordringer. Jeg er meget handlingsorienteret og nyder variationen i min arbejdsdag og fleksibiliteten i selv at kunne planlægge mange af mine opgaver. Nogle af mine stærkeste kompetencer er stor erfaring inden for økonomistyring og administration og at jeg kan holde mange bolde i luften og samtidigt bevare overblikket. Trivsel, anerkendelse og godt samarbejde er vigtige parametre på arbejdspladsen, og jeg har været arbejdsmiljørepræsentant siden 2016.”

Seneste 3 udgivelser
Marianne Ramstedt Frølich, Øvrige, Øvrige

Ressourcer og resultater 2017

Forfattere: Julie Bennedbæk, Marianne Frølich og Lene Feldthus Andersen. Årsberetning fra Center for Regional- og Turismeforskning.

Marianne Ramstedt Frølich, Øvrige

Ressourcer og resultater 2016

Forfattere: Marianne Frølich, Lene Feldthus Andersen og Julie Bennedbæk. Årsberetning fra Center for Regional- og Turismeforskning.

Privat: Lene Havtorn Larsen, Marianne Ramstedt Frølich, Øvrige

Ressourcer og resultater 2015

Forfattere: Lene Rømer, Marianne Frølich, Lene Feldthus Andersen og Julie Bennedbæk. Årsberetning fra Center for Regional- og Turismeforskning.