Medarbejdere

Nino Javakhishvili-Larsen

Forsker og teamleder, København,forskning & analyse, ledelse, modelteamet, ph.d.

Forskning i arbejdsmarkeder, human capital, socioøkonomisk geografi og SAM-K/LINE®

Sådan beskriver Nino sit arbejde

“Jeg forsker i arbejdsmarkeder, human capital, arbejdsbevægelser i geografiske områder samt grænseregional forskning. Dansk samfundsøkonomisk geografi med særlig fokus på regional økonomi, den regionale og kommunale regnskabsmodel SAM-K og LINE® samt regional- og kommunalforskning.

Jeg er en ildsjæl med forskningskløe og særlig interesse for tværfaglig regional analyse og forskning. Jeg udøver det strategiske lederskab over for mit team, fokuserer på evidensbaseret forskning og er i dialog med partnere og kolleger. Jeg kan lide komplekse udfordringer, især når de fører til forbedringer, innovation og forskning.

CRT og jeg går langt tilbage. I 2004, lige efter min kandidatgrad på LSE, valgte jeg at arbejde her i stedet for at blive i London. Jeg var heldig! Fik masser af store oplevelser og spændende projekter. I 2008 forsøgte jeg at lede efter andre oplevelser og rejste endda nogle år for at udføre forskellige opgaver. Men først i 2017 fandt jeg vej til at forfølge mine professionelle drømme ved at vende tilbage til CRT.”

Seneste 3 projekter
2020 Turisme Development Nordic Region Rural tourism Sustainable tourism

Rural Tourism in the Nordic Region: Pan-Nordic analysis of regional tourism strategies for rural areas.

This project looks at the challenges facing the development of a more sustainable rural tourism in the Nordic regions. Our key interest is understanding the degree to which regional tourism strategies are used by the tourism actors, policy makers and local communities as tools to balance positive economic and social development in rural areas with […]...

Rikke Brandt Broegaard, Nino Javakhishvili-Larsen, Privat: Jie Zhang, Øvrige
Nordregio
Læs mere
2019 Arbejdsmarked & uddannelse Igangværende

Udvikling af Den Regionaløkonomiske Model for Miljø, SAM-K/LINE®_RSEEA19

I juli 2019 startede CRT’s Modelteam et nyt projekt: ”Udvikling af Den Regionaløkonomiske Model for Miljø, SAM-K/LINE®_RSEEA19”, finansieret af Region Syddanmark. Formålet med modellen er at udvikle et analyse- og overvågningsredskab for regioner og andre beslutningstagere om CO2-aftrykket i lokaløkonomien og samfundet. Der er igangværende politiske og videnskabelige debatter om forurening fra de økonomiske aktiviteter […]...

Nino Javakhishvili-Larsen, Jonathan Lindahl, Privat: Irena Stefaniak
Region Syddanmark
Læs mere
2019 Arbejdsmarked & uddannelse Igangværende

SAM-K/LINE®_RHSA: Regional Economic Model for Healthcare and Labour Market

Forfattere: Laura Virtanen og Nino Javakhishvili. Centre for Regional and Tourism Research, in collaboration with Centre HR of The Capital Region of Denmark developed Regional Healthcare Satellite Accounting (RHSA) for Danish healthcare sector and labour market of healthcare professionals. RHSA is an economic extension for Regional Economic Model, SAM-K/LINE® that is developed, owned and operated […]...

Nino Javakhishvili-Larsen, Jens Clausen, Øvrige
Region Hovedstaden
Læs mere
Seneste 3 udgivelser
Jonathan Lindahl, Nino Javakhishvili-Larsen

CO2-aftrykket i lokaløkonomien og samfundet i Region Syddanmark

Et bredt flertal i Folketinget indgik den 6. december 2019 en aftale om en ny klimalov, som skal sikre en 70 pct. reduktion af drivhusgasudledningen i 2030 i forhold til niveauet i 1990 samt klimaneutralitet senest i 2050.

Nino Javakhishvili-Larsen, Jens Clausen, Øvrige

Arbejdsmarkedet for sygeplejersker i Region Hovedstaden

Forfattere: Nino Javakhishvili-Larsen, Laura Virtanen og Jens Clausen. Udgivet af Region Hovedstaden. I rapporten beskrives den aktuelle og den forventede udvikling frem til 2025 for sygeplejerskers uddannelse og arbejdsmarked. Rapporten giver et talbaseret input til dialog og beslutninger omkring rekruttering og uddannelse af sygeplejersker.

Privat: Laura Virtanen, Nino Javakhishvili-Larsen

SAM-K/LINE®_RHSA: Regional Economic Model for Healthcare and Labour Market

Healthcare economic extension of SAM-K/LINE®, version 2018. This technical documentation explains the RHSA extension of SAM-K/LINE® in detail – its data input, model structure, outputs and theoretical fundamentals.